Selecteer provincie

Petersburg Vakantieoord 026-4434889: prijzen & Waneer nieuwe films te zien?

Details

Adres
Deelenseweg 3
6816TR Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Vakantiepark Petersbrug ligt net buiten de levendige stad Arnhem in de provincie Gelderland. Deze prettige familiecamping ligt slechts enkele kilometers verwijderd van nationaal park De Hoge Veluwe. Natuurbewonderaars en fanatieke fietsers en wandelgangers beleven hier een heerlijke tijd. In het schilderachtige natuurpark Sonsbeek kunt u eindeloos rondslenteren over kronkelige landweggetjes.

Een vakantie of weekendje weg in de omgeving van Arnhem betekent vooral genieten van natuurschoon, futuristische steden, interessante musea voor kunst en wijn en culinaire restaurantjes. Vakantiepark Petersburg biedt kampeerders een ruim en beschut kampeerveld met moderne faciliteiten zoals stroom en wateraansluiting. Tevens is er een sanitair complex en wasruimte aanwezig.

Een groot voordeel is het feit dat honden gewoon mee kunnen naar dit vakantieadres. Hondeneigenaren dienen er wel voor te zorgen dat hun huisdier aangelijnd rondloopt. Het Veluwe gebied en het uiterwaardgebied bieden u een fantastisch wandelparcours, waar honden lekker kunnen ravotten. Overdag kunt u zich vergapen aan de vele kunstgaleries en het museum voor Moderne kunst. Kinderen maakt u blij met een bezoek aan het avontuurlijke Burgers Zoo.

Op zonnige middagen oefent u de golfswing op het nabijgelegen golfterrein. Andere tips voor daagjes uit zijn het Nederlands Wijnmuseum en het populaire amusementspark Tivoli. Shopaholics kunnen zich in Arnhem verlekkeren aan het moderne winkelcentrum met mooie modehuizen (o.a. warenhuis de Bijenkorf). Na een uitgebreide beautybehandeling in het beautycenter van Beuningen voelt u zich werkelijk als herboren. s Avonds gaat u naar een wervelend dansspektakel in het Focus Filmtheater of een vermakelijke filmavond in de bioscoop.