Selecteer provincie

Dionysos Restaurant 010-4125662: prijzen & Waneer nieuwe films te zien?

Details

Adres
Schouwburgplein 18
3012CL Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Het restaurant is gelegen aan het Schouwburgplein, naast het Concertgebouw De Doelen, de Rotterdamsche Schouwburg en de bioscopen van Pathe. Op een steenworp afstand ligt het Centraal Station, metrostations, de winkels van de Lijnbaan en de Beurstraverse. Onder het Schouwburgplein is een grote parkeergarage die 24-uur geopend is.

Een stukje Griekenland in het centrum van Rotterdam, opgericht in 1985 door de gebroeders Mike en Kostas Alafakis. Na 26 jaar werd het tijd voor een "nieuw jasje, modern en meer van deze tijd zonder echt het "Griekse gevoel" te verliezen. Een niewe, lichte ingang, comfortabele stoelen en banken, moderne tafels en bartafels, nieuw wanddecor en alles in warme kleuren.

Met de bekende Griekse gastvrijheid willen wij u zoveel mogelijk laten genieten van al onze Griekse lekkernijen die op traditionele wijze worden bereid. Er wordt alleen gebruik gemaakt van verse ingredienten en eerste klas vlees en vis. Wij staan bekend om het gebruik van een echte houtskoolgrill en door onze open keuken kunt u zelf zien hoe onze koks uw maaltijd bereiden.

Tevens hebben wij ook een speciale lunchkaart met lichtere maaltijden voor een lage prijs. Van 12:00 uur tot 15:00 uur kunt u tijdens uw pauze van werk of winkelen heerlijke Griekse hapjes verorberen.

Ook kunt u op ons nieuwe zonneterras even bijkomen met een heerlijke koffie, keuze uit verschillende soorten Griekse koude ijskoffie ( frappe) of warme koffie, eventueel vergezeld met een keuze uit ons assortiment origineel Grieks gebak tegen een aantrekkelijke prijs.

Ons personeel staat voor u klaar om u een aangename tijd in ons restaurant te garanderen.

Schroomt u niet om uw wensen aan ons kenbaar te maken; wij zijn er voor u. Wij hopen dat dit stukje Griekenland u zal bevallen en dat wij u weer spoedig mogen begroeten.