Selecteer provincie

Kitch& Restaurant 071-5137767: prijzen & Waneer nieuwe films te zien?

Details

Adres
Rembrandtstraat 2
2311VW Leiden
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Restaurant Kitch& in Leiden is een vernieuwend restaurant met een overheerlijke keuken. Graag verzorgen wij uw onvergetelijke avond uit.

In dit unieke restaurant in het centrum van Leiden kan je op verschillende plekken genieten, kennismaken met alles wat Kitch& te bieden heeft en ontdek hoe goed de chef kan koken. De voorgerechten zijn klein zodat je er twee of drie kunt kiezen. Deze Bites kunnen aan de bar geserveerd worden, samen met het apéritief. Vervolgens kan je aan tafel om van het hoofdgerecht te genieten: Dining. Kies uit gerechten uit de Franse en Italiaanse keuken. Voor het nagerecht is er de keuze zoet of kaas. Kies je voor zoet, dan komen er verschillende desserts op tafel die allemaal geproefd en gegeten kunnen worden.

De stad Leiden heeft veel te bieden op het gebied van theater en bioscoop. Bij Restaurant Kitch& kan je voor aanvang van de voorstelling genieten van een heerlijk drie-gangen menu.

Je kunt ook afspreken aan de bar als je slechts willen genieten van de uitgebreide keuze aan wijn. Al dan niet met één of meer Bites.
Gezelschappen kunnen de Chefs Table reserveren in een ruimte die grenst aan de keuken.
Tevens kan je bij Kitch& een aparte ruimte reserveren voor vergaderingen, meetings, een besloten diner, etc. Geschikt voor maximaal 18 personen.

Het restaurant is open van dinsdag tot en met zondag, dagelijks vanaf drie uur voor de middagborrel en een Bite.

Restaurant Kitch& ligt slechts 300 meter verwijderd van de Haagweg parking. Het unieke parkeerterrein ligt aan de rand van het centrum en verzorgd milieu vriendelijk vervoer naar de Leidse binnenstad, dus ook naar Restaurant Kitch&!
Met het openbaar vervoer is Restaurant Kitch& te bereiken via buslijn 32, 39 en 48. Het Centraal Station van Leiden ligt op 10 minuten loopafstand.