Selecteer provincie

Op Rolletjes Producties 06-27161270: prijzen & Waneer nieuwe films te zien?

Details

Adres
Newtonlaan 115
3584BH Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Op Rolletjes Producties maakt opdrachtfilms voor diverse opdrachtgevers, reportages voor lokale en regionale televisiekanalen, en documentaires in eigen beheer. De doelgroepen voor opdrachtfilms (bedrijfsfilms, voorlichtingsfilms, promotiefilms, educatieve films, concert-/evenementregistraties en filmdocumenten van mensen met dementie) zijn startups en MKB-bedrijven die met hun producten het leven op alle mogelijke terreinen verbeteren; overheden en overheidsinstellingen; onderwijsinstellingen; culturele en maatschappelijke organisaties; evenementenorganisaties; weddingplanners/ceremoniemeesters; en familieleden/mantelzorgers van mensen met dementie.
Lokale en regionale televisiekanalen kunnen Op Rolletjes Producties inhuren om reportages te maken. Voor kranten en tijdschriften maakt Op Rolletjes Producties video's voor op hun website.
Op Rolletjes Producties maakt ook documentaires in eigen beheer, die vertoond zullen worden op filmfestivals en in bioscopen, of gepubliceerd worden op mijn YouTube kanaal of op Vimeo.