Selecteer provincie

Rex 035-6319529: prijzen & Waneer nieuwe films te zien?

Details

Adres
Groest 23
1211CZ Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Navigeer naar
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Ons restaurant is gesitueerd in een voormalige bioscoop in art-deco stijl waar je dagelijks terecht kunt voor een lunch en diner in een sfeervolle omgeving.

De menukaart is divers en biedt herkenbare uiteenlopende gerechten, van risotto of pasta tot tournedos of kreeft, met net even iets extras. Dit alles geserveerd in combinatie met fijne wijnen.

We zien je graag tegemoet als onze gast.

Club REX is momenteel dé hotspot van t Gooi en omstreken. In de afgelopen jaren heeft Club REX zich ontwikkeld tot trendsetter op het gebied van ultieme clubavonden. De unieke locatie is van binnen gevuld met een stijlvol en intiem interieur. Een weergaloos geluidssysteem zorgt ervoor dat onze nationale- en internationale acts optimaal kunnen performen. Denk daarbij aan DJ's zoals; Roog, Erick E, Mike van Loon, Sunnery James & Ryan Marciano. Door de thema clubavonden van donderdag t/m zaterdag blinkt Club REX uit in het nationale uitgaanscircuit. Met headliners als Latin Lovers, Van God Los en Zwarte Schapen is er voor ieder wat wils. Naast de reguliere programmering is Club REX een uitstekende locatie voor bedrijfsfeesten, productpresentatie, uitreiking of jubileum. Club REX is creatief en ervaren in het meedenken van corporate events

De Rex Cocktail workshop is bijzonder geschikt voor iedereen die op zoek is naar iets unieks om zijn feestje mee op te vrolijken. Hierbij kan je denken aan: reünies, bijeenkomsten van vrienden en familie, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verjaardagen en andere evenementen.In ongeveer twee uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van de alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholische drankjes). Kort en bondig wordt verteld over het ontstaan van het fenomeen, de diverse cocktail methodes, drankkennis en terminologie. Vervolgens gaat u zelf aan de slag. Achter een professionele bar wordt uitgelegd welke houding men moet aannemen, hoe te bewegen en te serveren, de bartenders trainen de deelnemers om te letten op smaak en presentatie. De juiste balans voor een goede cocktail.
Na een korte algemene inleiding krijgen alle deelnemers de gelegenheid om zelf achter de bar cocktails (zowel alcoholisch als non- alcoholisch) te bereiden. Onze staf zal hierbij aanwijzingen en tips geven om de creativiteit van de deelnemers te stimuleren.

Iedere deelnemer kan zijn zelfbereide cocktails naar eigen idee garneren, proeven en drinken!