Selecteer provincie

Anna Reintjes Bed & Breakfast

Details

Adres
Holterweg 138
7003DR Doetinchem
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Anna Reintjes Bed & Breakfast

Midden in Doetinchem, op ongeveer 5 minuten lopen van het station en 10 minuten van het centrum, staat een prachtige Saksische boerderij daterend uit de tweede helft van de negentiende eeuw. De boerderij staat in heel Doetinchem bekend als de boerderij van Anna Reintjes. Het oude pand is weer in ere hersteld, waarbij het voorhuis zoveel mogelijk in oude stijl is gerestaureerd. Gasten van de Anna Reintjes Bed & Breakfast overnachten daardoor in dezelfde sfeer als Anna hier ooit geleefd en gewoond heeft.

De B&B aan de Holterweg is met haar centrale ligging de ideale uitvalsbasis voor een paar dagen Achterhoek of als tussenstop langs het Pieterpad of een van de vele fietsroutes. De B&B beschikt over vier slaapplaatsen, waarvan twee in de oorspronkelijke bedsteetjes. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Bijzondere formule
In het voorhuis van de boerderij zetelt Anna Reintjes Bed & Breakfast (die gerund en verzorgd wordt door cliënten en hun begeleiders), terwijl de achterzijde van de hoeve de uitvalbasis is voor wijkgericht werken van de Anna Hoeve dagbestedingsgroep. Zowel de Anna Reintjes Bed & Breakfast als de dagbestedingsgroep Anna Hoeve zijn een initiatief van Elver. Hier krijgen mensen met een verstandelijke beperking de ruimte om hun eigen plek te vinden in de maatschappij.
Vergader- of feestruimte

Wist u dat u in het achterhuis ook ruimte kan huren voor een activiteit/vergadering? Bel voor meer informatie met de Anna Hoeve: 0314-344760